ХИБРИДНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S HYBRID C 04 - 4 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ХИБРИДНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S HYBRID C 04 - 4 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ХИБРИДНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S HYBRID C 08 - 8 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ХИБРИДНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S HYBRID C 08 - 8 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ХИБРИДНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S HYBRID C 06 - 6 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

13 999,99 лв.
Наличност: На склад
SKU
50099153
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
Клас ERP Отопление A+++/A+++
SCOP при ниска температура БГВ 35° 4,95
SEER БГВ  7°C 5.34
Тип компресор 1 x Twin Rotary DC
Вид топлообменник Плочи от неръждаваема стомана
Тип топлообменник  Ребрена намотка
Тип вентилатор 1 x Brushless DC
Обем на разширителния съд Литри 8
Ниво на звукова мощност Външно тяло dB(A) 58
Ниво на звукова мощност Вътрешно тяло dB(A) 43
Нетно тегло Външно тяло Килограми 58
Нетно тегло Вътрешно тяло Килограми 28

_

ХАРАКТЕРИСТИКА

Ferroli пусна чисто новата серия хибридни термопомпи OMNIA S HYBRID в R32, способна да отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти.

Съотношение качество-цена, невиждано досега съчетание с всички функции предлагани на пазара.


КАКВО Е ХИБРИДНА СИСТЕМА?

Хибридната система съчетава всички предимства на термопомпата с тези на най-добрия кондензационен котел. Термопомпата предлага възможност за отопление и охлаждане на дома, благодарение на иновативната реверсивна хладилна верига, която използва възобновяемата енергия във външния въздух.

Когато термопомпата работи с намалена ефективност (поради изискваните високи температури на водата или твърде ниски външни температури), котелът влиза в действие, използвайки всички предимства на конденза без ни най-малко неудобство за клиента.

Но това не е всичко, хибридната система може да работи в санитарен режим едновременно с климатика, като използва и двата генератора без никакви прекъсвания.

OMNIA S HYBRID C разполага с термопомпа само за отопление/охлаждане, като делегира незабавно производството на битова гореща вода на котела.


ХЛАДИЛЕН АГЕНТ R32

вропа отдавна води пътя към намаляване на парниковите газове, за предотвратяване на глобалното затопляне и постигане на амбициозно намаляване на емисиите на CO2 с 80% до 2050 г. Светът на HVAC не е пропуснат. Вече не става дума за озоновата дупка, R11, R12 и R22 са забранени от години... говорим за GWP от известно време.

Накратко, GWP е съкращението за потенциал за глобално затопляне, т.е. потенциал за глобално затопляне и показва потенциалното въздействие, което би имал хладилен газ, ако бъде разпръснат в околната среда.

Тя ви позволява да сравните въздействието на 1 kg газ в сравнение с 1 kg CO2 за период от 100 години.

R32 има множество предимства при машини с малка и средна мощност. Това е газ, който има характеристики, подобни на R410A, но с още по-добри термодинамични свойства!

Сравнявайки 2-та газа на машини, изградени по подобен начин (компресори с еквивалентна мощност и подобни обменни повърхности), R32 позволява да се достигнат същите мощности, но с по-добра ефективност и по-малко зареждане с хладилен агент!

Това означава да използвате по-малко газ с много по-нисък GWP. От практическа гледна точка не грешим много, като твърдим, че R32 води до намаление от приблизително 75% на еквивалентните емисии в сравнение със същата машина в R410A.


КАК Е ИЗГРАДЕНА ЕДНА ХИБРИДНА СИСТЕМА?

Интегрираната хибридна система (фабрично произведена) се състои, подобно на термопомпа, от външно и вътрешно тяло.

Външното тяло съдържа в сърцевината си термопомпата, т.е. охлаждащата верига.

Компресорът и вентилаторът са отвън, заедно с компонентите, необходими за обръщане на цикъла (за да се направи както топло, така и студено) и топлообменната намотка с въздуха.

Ferroli монтира инвертори на компресори, вентилатори и циркулационни помпи, за да постигне максимална ефективност и минимален шум. В тези хибридни системи тогава тръбите за хладилен агент влизат във вътрешния модул (а не във водните тръби), защитени от твърде високи температури, без необходимост от гликол.


ВЪТРЕШНО ТЯЛО

Вътрешното тяло включва кондензационен топлинен генератор с висок диапазон на модулация, интегриран от хидравличен модул за управление на хладилната верига, свързана към външното тяло. Може да се инсталира стандартно и на частично защитени външни места с температури до -5°C благодарение на степента на защита IPX5D.

Доставя се стандартно с два ъглови крана от страната на системата, единият от които в комплект с подвижен мрежест филтър. Системата за изпускане на дима включва интегриран клапан против рефлукс, който позволява свързване към системи за събиране на дим под налягане (FPS: система за защита на дима); възможно е също така да се комбинира със съществуващи системи за димоотводи с диаметри 50, 60 и 80 mm.


IСИСТЕМАТА ЗА КОНТРОЛ

Потребителският интерфейс е оборудван с технология Capsense с 2.8” графичен дисплей, който позволява на потребителя да взаимодейства с продукта лесно и изключително просто.

Повече информация
Монтаж Без монтаж
Марка Ferroli
ТИП Монофазна
BTU - МОЩНОСТ 6 kW
Клас на енергийна ефективност - Отопление A+++ / A+++
Звукова мощност U.E. 58 dB(A)
Размери на външното тяло (ВxШxД) 712x1008x426 мм