ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S 3.2 14 СПЛИТ - 14 KW - МОНОФАЗНА - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S 3.2 14 СПЛИТ - 14 KW - МОНОФАЗНА - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ТРИФАЗНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S 3.2 16T СПЛИТ - 16 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ТРИФАЗНА ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S 3.2 16T СПЛИТ - 16 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S 3.2 16 СПЛИТ - 16 KW - МОНОФАЗНА - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

16 499,99 лв.
Наличност: На склад
SKU
50099269
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
Външно тяло
Клас ERP Отопление A+++/A++
SCOP ниска температура БГВ 35° 4,62
SEER БГВ 7°C 4,69
Тип компресор 1 x Twin Rotary DC
Тип вентилатори 1 x DC аксиален
Тип топлообменник Ребрена намотка
Маскимална звукова мощност  Отопление 65 dB(A)
Маскимална звукова мощност  Охлаждане 64 dB(A)
Нето тегло Килограми 96
Вътрешено тяло
Тип топлообменник Плочи от неръждаема стомана
Обем на разширителния съд Литри 10
Минимално съдържание на вода в системата Литри 40
Ниво на звукова мощност 43 dB(A)
Нето тегло Килограми 36

_

ХАРАКТЕРИСТИКА

OMNIA S 3.2 е новата гама сплит термопомпи с пълен инвертор R32 от Ferroli.

Гамата включва външно тяло със сърцето на хладилната верига, от компресора до вентилатора с въздушния топлообменник, който ще бъде свързан към тръбите за хладилен газ към вътрешното тяло.

Вътрешното тяло, от друга страна, съдържа сърцето на хидравличната верига на генератора с всички основни предварително инсталирани компоненти, като високоефективната циркулационна помпа и разширителния резервоар, за да позволи безопасно бърз и практичен монтаж. Стандартно е оборудван с електрическа интеграция от 3kW за монофазни модели и 6kW за трифазни модели.

Разделената инсталация ще донесе и неоспоримото предимство за избягване на проблеми със замръзване, дори при най-ниските температури (до -25°C) и при липса на ток (единственият реален проблем на електрическите нагреватели против замръзване на външния моноблок машини).

Всички модули отговарят на най-екстремните зимни и летни изисквания за климатизация, всъщност те могат да произвеждат топла вода до 65°C , което ги прави подходящи за практически всички отоплителни системи, независимо дали са лъчисти, вентилаторни конвектори или радиатори, включително производство на битова гореща вода вода (БГВ), чрез външен бойлер.

Новата концепция за пълен инвертор от Ferroli използва DC инверторни модулации на 3-те основни енергоемки компонента на машината, т.е. компресор, вентилатор и помпа. Това прави възможно модулирането на подадената мощност чрез фино проследяване на топлинния товар и позволява на потребителя много висока ефективност и значителни икономии на енергия.

Освен това, концепцията за пълен инвертор на Ferroli позволява да се намалят пусковите токове, като се избягват внезапни промени в мрежата и се гарантира по-дълъг живот на компонентите.

Нивата на звука са сред най-ниските на пазара , може да се използва като единствен генератор на системата или да се интегрира с други източници, като бойлер например (прочетете повече за нашите фабрично направени хибриди).

Всички модули се доставят с температурна сонда за котел за БГВ (не се доставя, сглобява се от монтажника) и с външна температурна сонда за въздух (предварително монтирана на външното тяло), за регулиране на климата , както при отопление, така и при охлаждане.


 СИСТЕМАТА ЗА КОНТРОЛ

Потребителският интерфейс е оборудван с технология Capsense с 2.8” графичен дисплей, който позволява на потребителя да взаимодейства с продукта лесно и изключително просто. Вграденият интерфейс комуникира лесно с новите Connect CRP интелигентни системи , които могат да управляват до 8 термостата (7 Connect CRP зони + 1 Connect CRP, който има всички функции на хронотермостат на свой ред), разделени на 2 зони, една директна и една смесена


ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ

Пълната инверторна модулация следва фино желаните настройки, с възможност за задаване на климатични криви на отопление и охлаждане, като допълнително оптимизира потреблението на потребителя.


ПРОИЗВОДСТВО НА БГВ

Когато сондата за температурата на БГВ извика машината, тя автоматично превключва към бойлера за битова гореща вода със специална зададена точка за БГВ. 3-пътен превключващ вентил се доставя като стандарт.


SMART GRID ВХОД ОТ ФОТОВОЛТАИК КЪМ СИСТЕМАТА

Digital Smart Grid входове за управление на вход от фотоволтаична система и от електрическата мрежа. Те ви позволяват да оптимизирате потреблението и разходите за сметки.


ЕЛЕКТРИЧЕСКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА РЕЗЕРВОАРА ЗА БГВ

Електрическата интеграция на БГВ служи като резервен, анти-легионела или резервен източник в случай на аномалия.


БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО НА БГВ

Приоритет на производството на БГВ, за да доведе резервоара до зададената точка за възможно най-кратко време.


ТИХ РЕЖИМ

Намалява честотата на компресора и скоростта на вентилатора, за да намали значително нивото на шума. Програмируем на времеви интервали.


ЕКО ФУНКЦИЯ

Специална зададена точка за работа „Еко“. Възможност за настройка с дневен часови диапазон.


ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ

Отоплителна работа на термопомпата с включена циркулационна помпа и всеки електрически бустер.

Повече информация
Монтаж Без монтаж
Марка Ferroli
ТИП Монофазна
BTU - МОЩНОСТ 16 kW
Клас на енергийна ефективност - Отопление A+++ / A++
Звукова мощност U.E. 69 dB(A)
Размери на външното тяло (ВxШxД) 865x1118x523 мм