ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S IN 3.2 06 СПЛИТ - 6 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi КОНТРОЛ

ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S IN 3.2 06 СПЛИТ - 6 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi КОНТРОЛ

ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S IN 3.2 10 СПЛИТ - 10 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi КОНТРОЛ

ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S IN 3.2 10 СПЛИТ - 10 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi КОНТРОЛ

ТЕРМОПОМПА FERROLI OMNIA S IN 3.2 08 СПЛИТ - 8 KW - С ВКЛЮЧЕНО Wi-Fi КОНТРОЛ

15 199,99 лв.
Наличност: На склад
SKU
50099467
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
Клас ERP Отопление A+++/A+++
SCOP при ниска температура БГВ 35° 5.21
SEER БГВ 7°C 5.83
Тип компресор Twin Rotary DC
Брой компресориБрой хладилни кръгове 1/1
Тип топлообменник Ребрена намотка
Тип вентилатори DC аксиален
Брой вентилатори 1
Тип хладилен агент R32
Маскимална звукова мощност  Отопление 59 dB(A)
Маскимална звукова мощност  Охлаждане 60 dB(A)
Нето тегло Килограми 77

_

ХАРАКТЕРИСТИКА

OMNIA S IN 3.2 е новата сплит термопомпа, която допълва гамата на OMNIA S в R32, предлагаща производителност с намалено въздействие върху околната среда, до 75% по-ниска от еквивалентните машини в R410A.

Новата концепция за пълен инвертор от Ferroli използва DC инверторни модулации на 3-те основни енергоемки компонента на машината, т.е. компресор, вентилатор и помпа. Това прави възможно модулирането на подадената мощност чрез фино проследяване на топлинния товар, гарантирайки на потребителя много висока ефективност и значителни икономии на енергия от сметката.

Но това не е всичко, OMNIA S IN 3.2 е кралицата на архитектурната интеграция. Въпреки че вътре съдържа 150-литров резервоар за битова гореща вода, вътрешното тяло и хидравличните комплекти с циркулационни помпи и обемисти разширителни съдове, инсталацията е толкова компактна, че всичко се побира в практичен шкаф или вграден гардероб и изчезва.

Шкафът за вграждане е по избор, предлага се в боядисан и небоядисан вариант.

Освен това OMNIA S IN 3.2 може да бъде персонализиран: все още в шкафа е възможно да се добави 30-литров инерционен комплект за отопление/охлаждане на вода, да се интегрира слънчева термална система директно в резервоара за битова гореща вода и да се инсталират различни разпределителни групи , напр. за директни и/или смесени зони.

След това машината може да се управлява с интегрирания HMI интерфейс или с интелигентния дистанционен контролер CONNECT CRP, също достъпен чрез приложението. И накрая, можем да управляваме стаите независимо чрез CONNECT CRP ZONES, практични и дизайнерски термостати, които ще гарантират комфорт във вашия стаи.


СИСТЕМАТА ЗА КОНТРОЛ

  • Потребителският интерфейс е оборудван с технология Capsense с 2.8” графичен дисплей, който позволява на потребителя да взаимодейства с продукта лесно и изключително просто.

  • Потребителският интерфейс на машината е оборудван с технология Capsense с 2.8” графичен дисплей, който позволява на потребителя да взаимодейства с продукта лесно и изключително просто.

  • Устройството може да бъде персонализирано по отношение на зони и функции, според нуждите, като контролерът интегрира основните необходими функции вътре, като управление на смесител за втора зона или соларна интеграция.

  • Интерфейсът Capsense на борда на машината комуникира лесно с новите интелигентни системи Connect CRP, които интегрират всички класически функции на хронотермостат със седмично програмиране на времето и управление на зададените точки.

  • Благодарение на Connect CRP тогава е възможно да се управляват до 2 зони и 8 различни термостата (7 Connect CRP зони + 1 Connect CRP, който от своя страна има всички функции).

  • Новият Connect CRP също предлага възможност за дистанционно управление на уреда чрез APP, достъпно за iOS и Android системи.

Повече информация
Монтаж Без монтаж
Марка Ferroli
ТИП Мултисплит
BTU - МОЩНОСТ 8 kW
Клас на енергийна ефективност - Отопление A+++ / A++
Звукова мощност U.E. 60 dB(A)
Размери на външното тяло (ВxШxД) 865x1118x523 мм